Ne regjistrojmë anije në Hollandë, për banorët Hollandezë dhe në Poloni për të gjitha kombësitë

E rëndësishme - ICP Hollandez nuk është më në dispozicion për banorët jo-Hollandezë! Express Service 3 Days


MMSI
Licenca e radios
€ 199
Regjistrimi i jahteve Hollandeze (ICP)
vetëm për banorët Hollandezë
nga 299 €
Gjithëpërfshirëse për qytetarët e BE-së
 • TĂ« gjitha tarifat e regjistrimit
 • ShĂ«rbim i shpejtĂ« 3 ditor
 • Nuk kĂ«rkohet asnjĂ« studim
 • Pa kufizime detare
 • Shkresa minimale
 • DHL korrier brenda ditĂ«s
 • Regjistrimi Ă«shtĂ« i vlefshĂ«m pĂ«r 2 vjet
 
Regjistrimi polak i jahteve
për T ALL GJITHA kombësitë
nga 469 €
 • Regjistrimi i pĂ«rkohshĂ«m nĂ« 2-3 ditĂ«
 • E vlefshme nĂ« tĂ« gjithĂ« botĂ«n
 • Regjistrimi zyrtar i Flamurit
 • AsnjĂ« studim i jahteve (nĂ«se Ă«shtĂ« nĂ«n 24 milion)
 • Pa kufizime detare
 • Gjithashtu pĂ«r Regjistrimin Bareboat
 • PĂ«rfshin tĂ« gjitha pĂ«rkthimet nĂ« polonisht
 • E vlefshme pĂ«r jetĂ«n!
 • Nuk ka tarifa rinovimi vjetore
 • Pa tarifa tĂ« fshehura, çmime gjithĂ«pĂ«rfshirĂ«se
Certifikata Hollandeze e Regjistrimit ("Zeebrief")
për T ALL GJITHA kombësitë
nga € 1695
 • E vlefshme pĂ«r jetĂ«n
 • ShĂ«rbim ekspres 1 deri nĂ« 3 javĂ«
 • Nuk ka taksa vjetore tĂ« varkave
 • E vlefshme nĂ« tĂ« gjithĂ« botĂ«n
 • Regjistrimi i kadastrĂ«s
 • TĂ« gjitha kombĂ«sitĂ«
 • Kosto tĂ« ulĂ«ta vjetore
 • Mikrodotet nĂ« dispozicion
 • TĂ« gjitha pĂ«rkthimet tĂ« pĂ«rfshira

1 JANAR 2021 - NDRYSHIME T I RNDSISHME LIDHUR ME REGJISTRIMIN E Varkave ICP

Ne kemi qenë të informuar nga Autoritetet Detare Hollandeze (folja ujore e ujërave) për disa ndryshime të mëdha që po ndodhin nga tani deri më 1 Mars 2021;

Nuk do të jetë më e mundur për QYTETART JO RREGULLORE DHE BANORT të regjistrojnë anijen e tyre përmes regjistrimit të anijes Hollandeze ICP! Kjo politikë e re nuk është botuar ende zyrtarisht, por pasi që ne jemi regjistruesi më i madh i regjistrimeve Hollandeze të anijeve ICP, ne duhet të informojmë klientët tanë se edhe para se ligji i ri të fillojë në 1 Mars, 2021, autoriteti detar tashmë do të fillojë të kërkojë qëndrim Hollandez ose shtetësia nga 1 janari 2021.

Gjatë 2 viteve të fundit ICP Hollandezë tashmë nuk ishte pranuar në Portugali, Itali dhe Spanjë.

Sidoqoftë, ne kemi një zgjidhje perfekte me një çmim të ngjashëm dhe është e vlefshme për jetën (pa kosto rinovimi)
A keni ende nevojë për një regjistrim të flamurit të Bashkimit Evropian që është i vlefshëm në të gjithë botën dhe është i disponueshëm për të gjitha kombësitë? Ne mund t'ju sigurojmë një regjistrim të flamurit polak (BE). Ky regjistrim është i vlefshëm për tërë jetën e varkës dhe për këtë arsye nuk do të keni nevojë të rinovoni dokumentet tuaja. Regjistrimi Polonisht është një regjistrim aktual i flamurit të anijes dhe jo një dokument pronësie, si ICP Hollandez dhe është i vlefshëm në të gjithë botën pa asnjë kufizim. I gjithë procesi është shumë i thjeshtë, pasi nuk ju duhet një studim i jahteve dhe ne mund të rregullojmë një regjistrim të përkohshëm plotësisht të vlefshëm për 2 ditë. Kostoja është nga 469 Euro - kjo është gjithpërfshirëse dhe një tarifë e njëhershme pa tarifë rinovimi.

TĂ« gjitha detajet mund t’i lexoni kĂ«tu: https://www.polish-yacht-registration.com/

KLIENTT EKZISTUES T WH CILAT Aktualisht kanë një regjistrim të ICP-së
Të gjithë klientët tanë ekzistues që aktualisht kanë një regjistrim Hollandez të ICP duhet të informohen se ICP-ja e tyre mbetet e vlefshme deri në datën e skadimit të regjistrimit të tyre. Ne do të rregullojmë një CERTIFIKAT FALAS FALAS, nëse ndryshoni regjistrimin tuaj në një polonisht ose ndonjë regjistrim tjetër të flamurit dhe ne do të kujdesemi për të gjitha dokumentet për ju. Thjesht telefononi, na dërgoni me email ose WhatsApp dhe ne do ta bëjmë atë brenda dy ditësh.

Ne regjistrojmë anije në Hollandë, për banorët Hollandezë dhe në Poloni për të gjitha kombësitë

Mirësevini në faqen tonë të internetit Dutchyachtregistration.com (DYR) . Specialiteti ynë është të regjistrojmë motorin ose varkën tuaj me vela, jet ski, kanoe ose skuter uji në Holandë, të shpejtë dhe me dokumente minimale. Ne do të regjistrojmë varkën tuaj nga 299 Euro që përfshin gjithçka dhe pa tarifa të fshehura. Regjistrimi i Anijeve Hollandeze është një Regjistrim i Pronësisë në BE (ICP) i cili është i vlefshëm për përdorimin e anijeve private dhe është i vlefshëm në pothuajse të gjitha vendet e BE.

Regjistrimi Hollandez është në të vërtetë një dokument i pronësisë, por në atë kapacitet, pranohet në shumicën e vendeve evropiane kur mbërrin në një port dhe dorëzon dokumentet e tua. Vendet e vetme ku dokumenti holandez herë pas here jep probleme, është Portugalia, Italia dhe Spanja dhe prandaj ne ju rekomandojmë klientëve që vizitojnë këto vende të përdorin një nga regjistrimet tona të tjera, të cilat janë regjistrime aktuale të flamurit dhe të pranuara në të gjithë botën. Dokumenti Hollandez i ICP mund të merret për 3 ditë, kështu që është ideal nëse sapo keni blerë një anije në një vend tjetër dhe duhet ta sillni në shtëpi, atje ku jetoni brenda Evropës.

Merrni një licencë të Radio Radio për 24 orë

Ne mund t'ju sigurojmë një katalog, ATIS dhe Callsign brenda 24 orëve për anijen tuaj. Me këtë licencë, që do të lëshohet nga Autoritetet e Telekomit Britanik, ju mund të përdorni një VHF, AIS dhe EPIRB në varkën tuaj.

Meqenëse është shumë e lehtë për të marrë një licencë të gjendjes tregtare për anijen tuaj, ne rekomandojmë shumë klientët tanë ta marrin këtë ndërsa aplikojnë për dokumentin holandez të pronësisë. Na merr vetëm 1 ditë për të marrë licencën tuaj dhe na duhet vetëm një kopje e pasaportës suaj për të aplikuar. Pasja e një licence të avansit për të shmangur problemet kur kontrolloheni nga autoritetet lokale.

E RNDSISHME - lexoni ndryshimet e reja detare Spanjolle!

Përditësimi urgjent:
Ne jemi njoftuar nga departamentet detare Hollandeze dhe Spanjolle se ICP Hollandeze nuk është më e vlefshme në ujërat Spanjolle. ICP-ja Hollandeze gjithashtu nuk është e vlefshme në Portugali dhe Itali por është e vlefshme në pjesën tjetër të Evropës.

Me anë të kësaj po ju kujtojmë se ekziston një alternativë e shkëlqyeshme ndaj ICP Hollandeze; Regjistrimi i flamurit polak (BE) - ne mund të rregullojmë një regjistrim të përkohshëm në vetëm disa ditë!

PARTNERI ZYRTAR I SHOQAT PS POLISHE TACH YACHTING

Regjistrimi i Boat dhe Yacht Ă«shtĂ« njĂ« partner zyrtar i ShoqatĂ«s polake tĂ« jahteve, Polski Związek Ć»eglarski, prandaj ne jemi nĂ« gjendje t'ua ofrojmĂ« Regjistrimin Polak tĂ« gjithĂ« qytetarĂ«ve dhe kompanive tĂ« BE dhe JO.

Regjistrimi polak është një regjistrim zyrtar i flamurit që është i vlefshëm në të gjithë botën dhe procesi i regjistrimit është shumë i thjeshtë; nuk nevojiten inspektime ose sondazhe dhe pjesa më e mirë e të gjithave; ISshtë e vlefshme për jetën, kështu që nuk ka më rinovime. Polonia është anëtare e plotë e Bashkimit Evropian dhe ky regjistrim pranohet kudo në botë dhe vjen në Polonisht dhe Anglisht. Regjistrimi ofrohet në një format të madhësisë së kartës së kreditit me dokumente mbështetëse. Kostoja e regjistrimit polak gjatë jetës fillon me vetëm 499 Euro.

N WH CILAT VENDE ISSHT E vlefshme ICP?

Austria, Belgjika, Kroacia, Çekia, Franca, Gjermania, Hungaria, Lituania, Luksemburgu, Hollanda, Rumania, Serbia, Sllovakia, MB. ShumĂ« shpesh edhe kur vendi nuk Ă«shtĂ« nĂ« listĂ«n e mĂ«sipĂ«rme, ai akoma pranohet, pĂ«rveç PortugalisĂ«, SpanjĂ«s dhe ItalisĂ« qĂ« zyrtarisht nuk e pranojnĂ« atĂ«.

Të gjitha detajet rreth regjistrimit të flamurit polak mund t'i gjeni në: këtu Regjistrimi i jahteve në Poloni

Cilat dokumente janë të nevojshme për t'u regjistruar nën regjistrimin e anijeve Hollandeze?

 1. Pasaporta e BE-së OSE karta evropiane e identitetit * nëse regjistrimi si kompani mund të jetë pasaportë jo e BE-së
 2. Vërtetimi i pronësisë së anijes - kjo mund të jetë një marrëveshje shitje ose një politikë sigurimi - për sa kohë që në të tregohen forcat dhe numrat e motorit.
Kjo eshte e gjitha!
Lista e detajuar dhe opsionet e çmimeveVetëm regjistrimi i varkave holandeze
299.00 EUR - Regjistrohu si shtetas i BE-së ose me pasaportë të Zvicrës, Lihtenshtajnit, Norvegjisë ose Islandës
299.00 EUR - Regjistrohu si një kompani e BE-së që është krijuar tashmë.
648.00 EUR - Regjistrohuni me një paketë të re Ltd UK + të ICP (E detyrueshme për qytetarët jo-BE)
199,00 EUR - E veçanta: Për RIB të vogël deri në 4 metra
315.00 EUR - Ndryshimi i pronësisë

Licenca e telekomit të shifrave
199.00 EUR - Regjistrohu një licencë të telekomit të shifrave

Regjistrimi i Varkave Hollandeze (ICP) - Paketat me licencë të vendndodhjes
448.00 EUR - Regjistrohu si shtetas i BE-së ose me pasaportë të Zvicrës, Lihtenshtajni, Norvegjia ose Islanda + Leje e Telekomit të Telekomit të Telekomit
448.00 EUR - Regjistrohu si një kompani e BE-së që është krijuar tashmë. + Liçensa e Radio Televizionit të Telekomit
797.00 EUR - Regjistrohuni me një paketë të re Ltd UK + ICP (E detyrueshme për shtetasit jo-BE) + Licencën e Radio Telekomit të Telekomit
464.00 EUR - Ndryshimi i pronësisë + licencës së vendndodhjes

Rinovimet / Anulimet / Ndryshimet
149.00 EUR - Anulimi i Regjistrimit të Anijeve Hollandeze (ICP)
149.00 EUR - Anulim për regjistrimin e anijeve spanjolle
149.00 EUR - Modifikimi i Regjistrimit të Anijeve Hollandeze
149.00 EUR - Rinovimi i Regjistrimit të Anijeve Hollandeze (ICP)
525.00 EUR - Anulimi i Kadaster

Regjistrohuni tani në 3 hapa të thjeshtë

K RERKONI TANI REGJISTRIMI I BOTAVE DUTCH
separator
Lexoni Shqyrtimet tona të Verifikuara në Trustpilot