Plotësoni formularin më poshtë për t'u regjistruar në regjistrimin e tregtarëve tanë.

Regjistrimi i jahteve Hollandeze është gjithmonë në kërkim të tregtarëve të rinj për të punuar me të, ne paguajmë komisionet më të larta në industri, ndërsa tarifat tona janë më të ulëta se çdo kompani tjetër që ofron Regjistrimin e Jahteve Hollandeze.

Regjistrimi i jahteve në Hollandë ka marrëdhënie të gjatë me disa emra të njohur në industrinë detare që ofrojnë Regjistrimin tonë në Holland si një mjet shitje dhe pjesë të shërbimit të tyre për klientët ekzistues.

Nëse jeni përgjegjës për një kantier varke, kantier detari ose biznes tjetër shërbimi detar, ne mirëpresim mundësinë për t'ju zgjatur komisionet më të larta në industri.

Nëse kjo ju intereson, ju lutemi na kontaktoni përmes formularit më poshtë ose telefononi +31 208 943 544

Plotësoni këtë formular dhe ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur