LIKENSE TELECOM RADIO LIREN

Ne mund t'ju sigurojmë një katalog, ATIS dhe Callsign brenda 24 orëve për anijen tuaj. Kjo licencë zyrtare e radios, e cila do të lëshohet nga Autoritetet e Telekomit Britanik, do t'ju licencojë të përdorni një VHF, AIS, dhe EPIRB në barkën tuaj DHE NUK KA M MNDNI N UNN KU JENI RREGULLON. Liçensa do të jetë e vlefshme për 10 vjet për aq kohë sa nuk keni ndryshime në pajisjet tuaj!

Lawshtë e detyrueshme me ligj që të keni një licencë të qarkullimit në anije tuaj në çdo kohë, kështu që ne ju rekomandojmë klientëve tanë ta marrin këtë ndërsa aplikojnë për dokumentin tuaj të pronësisë. Pasja e një licence të avansit për të shmangur problemet kur kontrolloheni nga autoritetet lokale. Ju nuk keni nevojë të bëni ndonjë kurs për të marrë licencën, gjithçka që na nevojitet është disa informacione për ju dhe anijen tuaj që mund të plotësohen, në formularin tonë të porosisë. Plotësoni formularin, bëni pagesën dhe në të njëjtën ditë, ju keni një certifikatë radiotelevizioni për anijen tuaj që është e vlefshme për të gjitha vendet e botës. Nuk ka kufizime për kombësinë tuaj ose nën të cilin flamuri është regjistruar anija juaj dhe nuk ka rinovim për 10 vjet. Na merr vetëm 1 ditë për të marrë licencën tuaj.

Dofarë na duhet?
  • Detajet e kontaktit dhe detajet tuaja të jahtit - kjo është ajo!
Sa kushton?
  • Nëse porosisni licencën e regjistrit me cilindo nga regjistrimet tona të Varkave, është vetëm 149 EUR dhe nëse e porosisni vetëm, do të jetë 199 EUR. Liçensa lëshohet si një dokument dixhital që duhet të shtypet që të ketë në bord dhe të ruhet në kompjuterin tuaj si një rezervë.
Ne mund t'ju sigurojmë një kategori licence radio, ATIS dhe Callsign brenda 24 orëve për anijen tuaj.
 
Regjistrohuni TANI!