RRETH NESH

{$ TR_IMG_ALT} Dutchyachtregistration.com është pjesë e promovimeve globale të KE shpk. Ne përdorim agjentin tonë vendas holandez Cees De Boer Trading për të regjistruar varka dhe jahte në Hollandë.

Specialiteti ynë është të regjistrojmë varkën tuaj në Hollandë brenda 3-5 ditëve të punës dhe me dokumente minimale. Tarifat tona janë më të ultat nga çdo firmë që ofron shërbime të regjistrimit të jahteve në Hollandë dhe ne ofrojmë përpunimin më të shpejtë në biznes.

REGJISTRIMI I PRONVE

ZYRA HELANDA
Molenkade 23,
1115 AB Duivendrecht
Holandë
Telefon: +31 208 943 544

ZYRA E SH.B.A.
Zyra 65, Ndërtesa Z1,
Zona SAIF, po kutia 7751
Sharjah, Emiratet e Bashkuara Arabe

ZYRA E Ishujve KAYMAN
Zyra 638, Rruga 10 e Tregut, gjiri i Camana
Grand Cayman, KY1-9006
Ishujt Kajman

biseda më e mirë live