Plotësoni kërkesën tuaj për Regjistrimin e Anijeve Hollandeze (BE) në 3 minuta.

separator
Zgjidhni llojin e regjistrimit
Ndihmë
Keni nevojë për ndihmë për plotësimin e formularit?
Kontaktoni me ne përmes bisedës, telefonit ose E-Mail dhe ne mund t'ju ndihmojmë të plotësoni formularin ose ta bëni atë për ju.
Vetëm regjistrimi i varkave holandeze

Për 299,00 EUR mund të porosisni një Certifikatë të Regjistrimit të Barkave Hollandeze (ICP) me një pasaportë të BE-së, letërnjoftim të BE-së, Leje qëndrimi të përhershëm të BE-së ose një pasaportë të Zvicrës, Lihtenshtajnit, Norvegjisë ose Islandës.

Kjo përfshin gjithçka :
* Të gjitha tarifat e regjistrimit për 2 vjet
* Përfshinë vendbanimin Hollandez për 2 vjet
* Shërbim 3 ditor i përshpejtuar
* DHL korrier brenda natës
Certifikata Hollandeze e Regjistrimit ("Zeebrief")


Vetëm licencë Telekomit të Telekomit


Regjistrimi i Varkave Hollandeze (ICP) - Paketat me licencë të shifrës

Rinovimet / Anulimet / Ndryshimet

NEXT