Certifikata Hollandeze e Regjistrimit ("Zeebrief")

Certifikata e regjistrit Hollandez, Ndërkombëtar është standardi i artë në regjistrimet e flamurit për jahte. Ky regjistër është i vlefshëm në të gjithë botën dhe është një regjistrim aktual i flamurit dhe jo një regjistrim i pronësisë së anijes si ICP Hollandez. Ne mund ta rregullojmë këtë regjistrim për qytetarët e BE-së, si dhe qytetarët jo-BE. Procesi përbëhet nga 2 hapa; hapi i parë është dorëzimi i të gjitha dokumenteve (ne e bëjmë këtë për ju) dhe hapi i dytë është kryerja e një inspektimi një herë në anijen tuaj (shih detajet më poshtë).

Ne nuk kemi nevojë për ndonjë certifikatë kontrolli ose tonazhi për të regjistruar jahtin tuaj si anije me përdorim privat, nëse është më pak se 24 metra në gjatësi, por një inspektor i autoritetit detar Hollandez do të duhet të vizitojë anijen tuaj në mënyrë që ta matni atë dhe të shtoni shenja me mikrodot në anijen tuaj (anti-vjedhje). Inspektori nuk bën një studim aktual, vetëm një kontroll shumë themelor. Ju, nuk keni pse ta sillni anijen në Hollandë pasi inspektori mund t'ju vizitojë kudo, por tarifat e tij aktuale të udhëtimit do t'ju tarifohen. Kjo tarifë për autoritetet detare në Hollandë për inspektim, nuk përfshihet në tarifën tonë dhe varet nga vendndodhja e anijes ose jahtit tuaj. Në Evropë kostot mesatare janë midis 650 €, - dhe 1000 €, -.

Duhet normalisht ndërmjet 6-8 javësh për të marrë certifikatën e regjistrit të përfunduar, por ne i skedojmë të gjitha regjistrimet tona përmes shërbimit të shprehjes së qeverisë opsionale si pjesë e paketës sonë normale dhe për këtë arsye mund të marrim regjistrimet tona në 1 deri në 3 javë. Kur të kryhet pjesa e regjistrit, ne menjëherë do të caktojmë një takim për ju, që inspektori të vizitojë anijen tuaj për një inspektim të njëhershëm. Nëse jeni në një nxitim, ne mund të rregullojmë një regjistrim të përkohshëm për ju, ndërsa ju prisni për inspektimin e anijes tuaj. Ky regjistrim i përkohshëm është plotësisht i vlefshëm për 6 muaj dhe ju jep shumë kohë për të kontrolluar anijen. Kostoja për këtë regjistrim të përkohshëm opsional është 300 Euro.

Përparësitë kryesore të Certifikatës Hollandeze të Regjistrimit (Zeebrief) për PRDORIM PRIVAT:

Cilat dokumente kërkohen për Certifikatën Hollandeze të Regjistrimit (Zeebrief)?
Dokumentet e kërkuara janë shumë të thjeshta:

* Ju lutemi vini re: të gjitha dokumentet duhet të shkruhen në Hollandisht ose Anglisht. Nëse dokumentet nuk janë në Hollandisht ose Anglisht - NE DO T TR KTHEJM DOKUMENTET TUAJ FALAS
* Nëse një jaht është më i madh se 24 metra, ne gjithashtu kemi nevojë për një certifikatë sondazhi dhe tonazhi

Sa kushton Certifikata Hollandeze e Regjistrimit?

Ne ofrojmë një paketë të plotë gjithëpërfshirëse për të marrë Certifikatën Hollandeze të Regjistrimit (Zeebrief) me një kosto prej 1695 €. Siç është përmendur, ne përdorim shërbimin e shpejtë të qeverisë i cili ju kursen shumë javë në kohën e përpunimit si paketën tonë standarde! . Të gjithë konkurrentët tanë do t'ju tarifojnë ekstra për shërbimin e shpejtë.
Kontrolli domosdoshmërisht një herë nuk përfshihet në çmimin tonë dhe varet nga vendndodhja e anijes ose jahtit tuaj. Në Evropë kostot mesatare janë ndërmjet 650 €, - dhe 1000 €, -. Këtë do ta paguani direkt tek autoritetet detare Hollandeze.

Sa kushton kostoja vjetore për Certifikatën Hollandeze të Regjistrimit?

Kostot vjetore të përsëritura pas vitit të parë janë 195 €, - dhe përfshijnë të gjitha kostot, tarifat, përfaqësimin, vendbanimin, mbushjet, etj.

Certifikata e Regjistrimit Hollandez (Zeebrief) - e disponueshme për T ALL GJITHA kombësitë!

Certifikata Hollandeze e regjistrit është gjithashtu në dispozicion për pronarët e anijeve që NUK janë shtetas të BE-së. Për pronarët tanë të anijeve jo-evropiane, ne krijojmë një LTD Irlandez. në mënyrë që të regjistrohen në Hollandë. Kjo LTD Irlandez. do të bëhet pronar i anijes dhe klienti ynë zotëron këtë LTD. Meqenëse përdoret vetëm për të zotëruar anijen, nuk ka taksa për t'u paguar ose regjistruar.

Nëse keni një pasaportë evropiane

Nëse keni një pasaportë evropiane, mund të jeni drejtori i kompanisë suaj irlandeze LTD. ose mund të siguroni një qytetar të BE / EEA si drejtor për kompaninë tuaj irlandeze LTD.

KOSTOT: Nëse pronari i anijes mban një pasaportë BE / EEA dhe zgjedh të jetë drejtori i tij ose përdor një shtetas tjetër të BE / EEA si drejtor, tarifa totale për krijimin e një LTD irlandez është kur pronari i jahtit është mbajtës i një pasaporte të BE / EEA dhe mund të veprojë si aksionar dhe drejtor vetë ose mund të sigurojë një drejtor rezident në BE / ZEE, tarifa totale e konfigurimit është 550 €, -. Pas vitit të 2-të tarifa vjetore për të mbajtur të vlefshme irlandeze LTD është 550 €, -. Këto tarifa përfshijnë; të gjitha tarifat e qeverisë, sigurimi i zyrës së regjistruar në Irlandë, regjistrimet vjetore, kthimet vjetore dhe shërbimi i ndërlidhësve brenda natës.

Unë ju nuk keni një pasaportë evropiane

Nëse nuk keni një pasaportë BE / EEA, ne përsëri mund të krijojmë lehtësisht një LTD Irlandez. të zotërosh varkën tënde. Duke pasur varkën tuaj në pronësi të një kompanie evropiane, ju kualifikoheni për t'u regjistruar në Hollandë.

Ne do të caktojmë një drejtor të nominuar Irlandez dhe një sekretar të kompanisë Irlandeze që furnizohen nga firma jonë e kontabilitetit Irlandez. Pastaj do të shtoheni gjithashtu si drejtor në kompaninë që zotëroni.

KOSTOT: Tarifa totale e konfigurimit është 990 €, -. Pas vitit të 2-të tarifa vjetore për të mbajtur të vlefshme irlandeze LTD është 850 €, -. Këto tarifa përfshijnë; të gjitha tarifat qeveritare, sigurimi i drejtorit të nominuar irlandez, sigurimi i sekretarit të kompanisë irlandeze, sigurimi i zyrës së regjistruar në Irlandë, regjistrimet vjetore, kthimet vjetore dhe shërbimi i ndërlidhësve brenda natës

Shërbimi i licencës radio AIS & Tani

Ne ju rekomandojmë që të aplikoni gjithashtu për një Licencë Radiotelevizive AIS & Royalty Hollandeze, përfshirë ATIS, numrin e PIC dhe shenjën e thirrjes, pasi shumë vende e kërkojnë këtë që të jetë në bordin e anijes tuaj. Ne mund ta sigurojmë këtë licencë brenda 24 orësh. Kostot për këtë janë 149 €, - për një vit kalendarik. Ne mund t'ju dërgojmë licencën e radios RoyaltySpati Hollandez me anë të ndërlidhësve së bashku me regjistrimin tuaj.

 
Regjistrohuni TANI!